Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το απόλυτο ταξί, ένα όχημα υψηλών επιδόσεων με αγωνιστικό DNA και απολαυστική οδική συμπεριφορά, παρουσίασε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, το ταξί της Jaguar δεν θα κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους αλλά στη φημισμένη πίστα του Nurburgring. Οι επισκέπτες του γερμανικού circuit θα μπορούν να κάνουν μία βόλτα – στο κάθισμα του συνοδηγού της πανίσχυρης XE SV Project 8 – απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ring Τaxi είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση με κόστος 199 ευρώ ανά γύρο. Στο κάθισμα του οδηγού θα βρίσκεται ένας από τους επαγγελματίες οδηγούς της Jaguar, με τον πελάτη να έχει τη δυνατότητα επιλογής ενός γρήγορου ή ενός «καυτού» γύρου.

Θυμίζουμε ότι, η XE SV Project 8 θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες και κοστίζει 149.995 λίρες. Τροφοδοτείται από μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 5.0 λίτρων κινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 600 ίππους και τα 700 Nm ροπής. Φέρει νέο αεροδυναμικό πακέτο και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης