Με τα βιβλία παραγγελιών να έχουν ανοίξει και 150 πελάτες να έχουν ήδη δώσει προκαταβολή ύψους 200.000 ευρώ για να κλείσουν πρώτοι το αυτοκίνητο, η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε τα διαθέσιμα χρώματα της Chiron.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο hypercar της Bugatti με τον W16 quad-turbo 8.0 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής, προσφέρεται σε οκτώ αποχρώσεις και χρωματικούς συνδυασμούς, μεταξύ των οποίων το μπλε-μαύρο και το κόκκινο-μαύρο. Επίσης, θα υπάρξουν και κάποια ιδιαίτερα πακέτα εξατομίκευσης, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να φτιάξουν το εξωτερικό αμάξωμα και την καμπίνα σύμφωνα με τα γούστα τους.

Θυμίζουμε πως, η Chiron θα παραχθεί σε 500 μονάδες, κοστίζει 2,4 εκατομμύρια ευρώ και οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο. Οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 6,5΄΄ και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Bugatti, μπορεί να ξεπεράσει τα 435 χλμ./ώρα, με τον αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας να μεταβάλλεται ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης (Lift, Auto, Autobahn, Handling και Top Speed).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης