To νέο scooter της Kymco με την ονομασία K-XCT 300i είχε την ευκαιρία να… γευτεί η τηλεοπτική εκπομπή «Ό,τι Κινείται». Με 300 κ.εκ., χώρους αλλά και επιδόσεις είναι σίγουρο πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην αγορά της μοτοσικλέτας. Διαφορά όμως έκανε και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία που επέλεξε να πραγματοποιήσει την παρουσίαση του μοντέλου σε ένα ιστιοπλοϊκό που ανήκε παλαιότερα στο πολεμικό ναυτικό της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην ίδια εκπομπή που μεταδόθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο πρωτότυπο όχημα σε σχήμα… αβγού που ετοιμάζει η Hyundai, να μάθετε ότι η κορυφαία Mercedes A45 AMG πωλείται φθηνότερα στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία και να δείτε ποιες είναι οι πόλεις με τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον κόσμο. Φυσικά, δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά που συναντούμε στους ελληνικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι την εκπομπή «Ό,τι Κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδεται κάθε μέρα στις 20.55 από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom.

Παρακολουθήστε  παρακάτω την εκπομπή που μεταδόθηκε στις 16 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης