Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι η μάρκα Subaru αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από μία νέα εισαγωγική εταιρεία, την Πλειάδες Motors. Πλέον, η κίνηση αυτή αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος που διαθέτει προς πώληση τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Να θυμίσουμε πως η Subaru είχε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, γεγονός που ανάγκασε τους ανθρώπους του εργοστασίου να διακόψουν τη συνεργασία με την πρώην εισαγωγική εταιρεία (Subaru Motors Hellas).

Αριστερά το κλασικό Forester και δεξιά το νέο XV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, το πρώτο σύγχρονο κατάστημα, το οποίο ανήκει στον όμιλο Agripan, βρίσκεται στην Πειραιώς 165. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, θα ακολουθήσουν και άλλες αντιπροσωπείες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει ένα αξιόπιστο δίκτυο που θα καλύπτει όλη την επικράτεια. Στο κατάστημα αυτό βρίσκονται όλα τα νέα αλλά και παλιά μοντέλα της μάρκας. Για παράδειγμα, το πολυσυζητημένο XV, το οποίο, αν και κυκλοφορεί στις αγορές, δεν είχαμε τη δυνατότητα να το δούμε στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα νέο SUV, το οποίο με κινητήρα 1.6 υπόσχεται άνετες και πάνω από όλα αξιόπιστες μετακινήσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

To νέο SUV της Subaru με τον κινητήρα των 1.600 κ.εκ. φέρει την ονομασία XV…

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν βάλει σε περίοπτη θέση το BRZ (το αντίστοιχο Toyota GT-86), το οποίο στο χρώμα μπλε electric της φίρμας καταφέρνει να βγάζει… μάτια. Πρόκειται για ένα σπορ μοντέλο, που είναι εφοδιασμένο με κινητήρα 2.0 λίτρων και έχει απόδοση 200 ίππων αλλά και κίνηση στους πίσω τροχούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία υπάρχουν και τα γνωστά Forester και Impreza, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια.

To… πισωκίνητο BRZ με τους 200 ίππους…

Προς το παρόν μπορείτε να «επισκεφθείτε» την έκθεση ή να απολαύσετε τα μοντέλα της μάρκας από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr.

 

Το Subaru Forester…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης