Η γερμανική φίρμα κατασκευής αυτοκινήτων πόλης δημιούργησε μία ειδική έκδοση των fortwo και forfour, προκειμένου να αποχαιρετήσει τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον επόμενο χρόνο η κυκλοφορία των συμβατικών smart θα διακοπεί, καθώς η εταιρεία εξελίσσει ήδη την επερχόμενη γενιά των μοντέλων, τα οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα. Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, παρουσίασε τη συλλεκτική έκδοση urbanshadow.

Η urbanshadow θα προσφέρεται τόσο στα fortwo coupe και cabrio όσο και στο forfour. Διακρίνεται για εξατομικευμένα στοιχεία, τις αποκλειστικές ζάντες 16 ιντσών, τη σπορ ανάρτηση, το πακέτο «Sleek Style», την πίσω πτέρυγα και τον διαχύτη με την υπογραφή της Brabus και τα paddles αλλαγής των σχέσεων στο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εξοπλιστικών πακέτων (Light Package και Technology), τα οποία περιλαμβάνουν επιπλέον στοιχεία, όπως ατμοσφαιρικό φωτισμό, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος Active Brake Assist κι άλλα.

Τα smart urbanshadow θα είναι διαθέσιμα τόσο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 999 κ.εκ. απόδοσης 71 ίππων όσο και με τον 0,9 τurbo των 90 ίππων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης