Το Consumer Reports ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας «Annual Auto Reliability Survey», με τα μοντέλα της Lexus να ανακηρύσσονται για ακόμα μια χρονιά τα πιο αξιόπιστα.

Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία λαμβάνει την κορυφαία θέση σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες των οργανισμών ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της. Στην δεύτερη θέση με ελάχιστη διαφορά είναι η Toyota, ενώ στην τρίτη βρέθηκε η Buick, αφήνοντας τέταρτη την Audi.Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Kia, Mazda, Hyundai, Infiniti, BMW και Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως, η έρευνα αφορά την αμερικανική αγορά και λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα, με τους ειδικούς να λαμβάνουν υπόψη τη λειτουργία των συστημάτων πολυμέσων, των κινητήρων, των κιβωτίων ταχυτήτων και όλων γενικά των μηχανικών τμημάτων.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του έγκυρου αμερικανικού μέσου, οι οδηγοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εξακολουθούν να δίνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα ιαπωνικά μοντέλα, καθώς τα ευρωπαϊκά βγάζουν περισσότερες ζημιές. Εντύπωση κάνει η απογοητευτική επίδοση των Mercedes (17η θέση), Ford (18η), Volvo (19η) και VW (22η). Στις τελευταίες θέσεις παραμένουν παραδοσιακά τα αυτοκίνητα των Fiat-Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης