Την ώρα που οι 80 τυχεροί και πάμπλουτοι πελάτες της Koenigsegg περιμένουν να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες παράδοσης του νέου υπέρ-αυτοκινήτου, η σουηδική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα video από τις δοκιμές του κινητήρα.

Το Regera έχει χαρακτηριστεί ως το πρώτο megacar της ιστορίας. Θεωρείται το ισχυρότερο και το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου. Τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο, συνδυάζοντας τον V8 5.0 twin turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 1.100 ίππων και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία παράγουν στιγμιαία σχεδόν 700 ίππους, ανεβάζοντας την ισχύ κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης στους 1.800 ίππους.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνολικό βάρος με όλα τα υγρά και πλήρες καύσιμο ανέρχεται στα 1.420 κιλά, με τα 0-100 να έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-400 σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα, ενώ επιταχύνει από τα 150 στα 250 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Ο ήχος του μοτέρ είναι εκπληκτικός, όπως αποδεικνύεται από το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Koenigsegg Automotive, κατά τη διάρκεια των «εικονικών» δοκιμών επιτάχυνσης από τα 50 στα 350 χλμ/ώρα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης