Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 στις 14.00  θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Στη συνέντευξη θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες για το 54 Ράλι Δ.Ε.Θ που θα γίνει στις 9 και 10 Οκτωβρίου. Ο αγώνας που διοργανώνεται από τον Α.Ο.Θ προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ασφάλτου και χώματος.

Ο Α.Ο.Θ, μετά από 13 χρόνια επαναφέρει το χώμα στη Βόρεια Ελλάδα. Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα γίνει ο ασφάλτινος αγώνας και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο χωμάτινος.Στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου θα είναι συγκεντρωμένες όλες οι δραστηριότητες του αγώνα καθώς επίσης και το service park.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

————————————————————————————————————————————————–

Στις 5 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Global Green Greece, θα γίνει η παρουσίαση ενός καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα δούμε άμεσα στους ελληνικούς δρόμους. Είναι το e.Go Life και όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας είναι πρωτοποριακό. 
————————————————————————————————————————————————–

Ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Opel, Mark Adams, απέσπασε μία διάκριση Eurostar 2021
Το Automotive News Europe επέλεξε τον Mark Adams, Αντιπρόεδρο Σχεδίασης τη Opel, ως έναν από τους Eurostars 2021. Το περιοδικό με θεματολογία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε τους 17 πιο δυναμικούς  ηγέτες από τον κλάδο του αυτοκινήτου. Οι νικητές συναντήθηκαν στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) του Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mark Adams τιμήθηκε για την προηγμένη σχεδίαση του νέου Opel Mokka. Σύμφωνα με το Automotive News Europe: «Με το μικρό SUV Mokka, ο Mark Adams ξεκίνησε μία ριζική αναθεώρηση της σχεδίασης στην Opel. Κατά την αποκάλυψη του Mokka, η εταιρεία το περιέγραψε ως ένα όχημα που προσελκύει την προσοχή και θα αλλάξει την αντίληψη για τη μάρκα.»
————————————————————————————————————————————————–
Μια πρωτοποριακή συσκευή καθαρίζει τον αέρα από τα βακτήρια και τους ιούς.Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες.Τις περισσότερες φορές τα βακτήρια, οι ιοί και γενικότερα τα μικρόβια εισέρχονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου από το κλιματιστικό.

Ειδικά στην καμπίνα του Ι.Χ που είναι μικρή προσβάλουν  πιο εύκολα τους ευαίσθητους οργανισμούς.
Τα βακτήρια, οι ιοί και τα αλλεργιογόνα προκαλούν διάφορες ασθένειες. Από τότε που ο κορωνοϊός (Covid-19) έλαβε πανδημικές διαστάσεις, τα πρότυπα υγιεινής έγιναν ακόμα πιο σημαντικά. Παράλληλα, καταστάσεις όπως το κάπνισμα εντός του αυτοκινήτου, ή η μεταφορά κατοικίδιων ζώων, προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές, κάνοντας την ατμόσφαιρα βαριά και αποπνικτική. 

Οι εμπνευστές της πρωτοποριακής συσκευής Air Zing Mini της OSRAM  επισημαίνουν ότι μπορεί να εξουδετερώσει έως και 99%  όλων των βακτηρίων και ορισμένων ιών, λειτουργεί αθόρυβα (μόλις 25db), είναι πανεύκολη στη χρήση χάρη στην μαγνητική βάση και στη σύνδεση  με καλώδιο USB. 

Στη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, όσο και στο σπίτι ή το γραφείο, δεν απαιτείται  αλλαγή φίλτρων, καθώς τα φίλτρα της μπορούν απλά να καθαριστούν με νερό.

————————————————————————————————————————————————–
H Kosmocar-Volkswagen ήταν μέγας χορηγός και επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης για το Davis Cup, το παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις εθνικών ομάδων. Η κορυφαία εκδήλωση για την εφετινή χρονιά, διοργανώθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) στην Κρήτη, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Λιθουανία. 

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel, στη Χερσόνησο, 25 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου. Στην είσοδο των γηπέδων τένις του Lyttos Beach, δύο ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, τα ID.3 και ID.4, ήταν διαθέσιμα στους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τους αγώνες, για μία πρώτη γνωριμία με την ηλεκτροκίνηση. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης