Τα πρώτα plug-in hybrid οχήματα της γκάμας της, καθώς και τις τεχνολογίες στους τομείς της συνδεσιμότητας και της ηλεκτροκίνησης, παρουσίασε η Fiat Chrysler Automobiles στο πλαίσιο της έκθεσης CES που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας.

Jeep Renegade, Compass και Wrangler 4xe

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα της Jeep που φέρουν το λογότυπο 4xe είναι γεγονός. Μέχρι το 2022, όλα τα αυτοκίνητα της σειράς θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρικές εκδόσεις, συνδυάζοντας τις υψηλές δυνατότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη με την οικονομία. 

Αναλυτικές πληροφορίες για τα Renegade, Compass και Wrangler 4xe θα δοθούν τον Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Jeep 4×4 Adventure VR Experience

Αποτελώντας εδώ και σχεδόν 80 χρόνια το σημείο αναφοράς στα εκτός δρόμου οχήματα, η Jeep παρουσιάζει στην έκθεση CES 2020 ένα πρωτοποριακό σύστημα εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις κορυφαίες δυνατότητες των νέων Plug-in Hybrid Jeep Renegade, Compass και Wrangler, σε μερικές από τις πιο ακραίες off-road διαδρομές του κόσμου.

Οι χρήστες της συσκευής οδηγούν εικονικά τα μοντέλα της μάρκας μέσα από σειρές δοκιμασιών γνωρίζοντας σε βάθος τις δυνατότητες των οχημάτων.

Airflow Vision Concept

Το πρωτότυπο Airflow Vision δείχνει τον τρόπο αλληλεπίδρασης των μελλοντικών οχημάτων με τους επιβάτες. Βασισμένο στο πάτωμα του Plug-In Hybrid Chrysler Pacifica, το concept προσφέρει άπλετους χώρους χάρη και στα ειδικά σχεδιασμένα λεπτά καθίσματα, αλλά και λύσεις που επιτρέπουν στον κάθε επιβάτη να δημιουργεί το δικό του προσωπικό χώρο. Επίσης, όλα τα συστήματα, όπως οι οθόνες, το σύστημα εσωτερικού φωτισμού, ακόμα και το ηχοσύστημα μπορούν να διαμορφωθούν ξεχωριστά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης