Τέσσερις πρωτότυπες εκδόσεις της τελευταίας γενιάς του θρυλικού «σκαθαριού», παρουσίασε η VW στην έκθεση της Νέας Υόρκης, με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τα Beetle R-line Concept, Beetle Pink Edition, Beetle Cabriolet Denim, Beetle Wave, τα οποία δύσκολα θα περάσουν στην παραγωγή, ωστόσο κάποια χαρακτηριστικά τους, είναι πολύ πιθανό να δούμε στο μέλλον στις συμβατικές εκδόσεις.

Το Beetle R-line Concept, διακρίνεται για το επιθετικό body-kit, με τη μεγάλη πίσω πτέρυγα, τον διαχύτη, τις ζάντες 20 ιντσών και τα ευμεγέθη μετατρόχια. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα, τα carbon διακοσμητικά και οι κίτρινες ραφές, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος TSI κινητήρας των 220 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Beetle Pink Edition, απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία αξεσουάρ Pink. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε ροζ μεταλλικό χρώμα και διακρίνεται για τα μεταλλικά διακοσμητικά σε ροζ-μαύρο.

Τα τζιν και πιο συγκεκριμένα τα φθαρμένα παντελόνια, αποτέλεσαν την έμπνευση για το Beetle Cabriolet Denim. Είναι βαμμένο σε μπλε μεταλλικό χρώμα με γκρι λεπτομέρειες, εξοπλίζεται με ζάντες 18 ιντσών, μπλε υφασμάτινη οροφή, και σπορ καθίσματα σε συνδυασμό δέρματος και υφάσματος.

Τέλος, το Beetle Wave απευθύνεται στους λάτρεις της θάλασσας, με τις επενδύσεις και τα σχέδια να παραπέμπουν σε περασμένες δεκαετίες. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, είναι η ξύλινη επένδυση στο ταμπλό, που θυμίζει σανίδα του surf.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης