Τα κατάφερε το Hyundai Kona

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017, 13:34
Τα κατάφερε το Hyundai Kona

Ένα αυτοκίνητο. Μία γυναίκα. 10 ηφαίστεια. 72 ώρες. Η πρόκληση είναι τεράστια, αλλά με τα κατάλληλα εφόδια, επιμονή και υπομονή όλα είναι δυνατά.

Η Hyundai Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα φιλόδοξη αποστολή. Το Kona κατάφερε να σκαρφαλώσει στα 10 μεγαλύτερα ηφαίστεια του Ηνωμένου Βασιλείου μέσα σε μόλις τρεις μέρες. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η εξερευνήτρια Sophie Radcliffe, μία από τις πιο σκληροτράχηλες γυναίκες και η μοναδική που έχει ανέβει στα οκτώ υψηλότερα βουνά των Άλπεων με ποδήλατο.

Το κορεατικό compact SUV ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, ενθουσιάζοντας την αθλήτρια και την ομάδα υποστήριξης. Η Radcliffe ακολούθησε με το Kona διαδρομές που δεν είναι προσιτές στο κοινό. Αντιμετώπισε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, με χιόνι και ισχυρούς ανέμους. Όταν το αυτοκίνητο αδυνατούσε να προχωρήσει πιο πάνω, η Sophie συνέχιζε μέχρι την κορυφή με τα πόδια ή το ποδήλατο.

Για να φέρει εις πέρας την αποστολή δεν έκανε ούτε μία στάση. Επί 69,5 ώρες οδηγούσε και σκαρφάλωνε στα ηφαίστεια, καλύπτοντας μία απόσταση 1.700 χιλιομέτρων.Ανακαλύψτε το νέο KonaΕπιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017, 13:34