Τα ράλι αποτελούν μία από τις εντυπωσιακότερες μορφές αγώνων και υπάρχουν πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ που προσπαθούν να αποτυπώσουν την αδρεναλίνη που προσφέρουν. Διαλέγουμε έξι από αυτές!

Λίγα μηχανοκίνητα σπορ προσφέρουν πιο έντονες συγκινήσεις από τα ράλι. Υψηλές ταχύτητες, τρομακτικά ατυχήματα, αγωνιστικά οχήματα που τείνουν να αποχαιρετούν το έδαφος, ενίοτε και με τους τέσσερις τροχούς. Ένα σπορ που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό όταν έχεις τη δυνατότητα να το δεις εκ των έσω, με πρόσβαση σε αθέατες πτυχές του, ώστε να διαπιστώσεις την ικανότητα, την αποφασιστικότητα και… νεύρο απαιτείται για να μπορέσει ένας οδηγός να μάχεται σε κορυφαίο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Going Straight Sideways
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να είσαι οδηγός ράλι; Το ίδιο και ο ρεπόρτερ του WRC Mike Chen. Όπως πολλοί από εμάς, ο Chen μεγάλωσε λατρεύοντας τα μηχανοκίνητα σπορ. Όμως μέχρι το Going Straight Sideways, δεν είχε ποτέ του τρέξει σε κάποιο αγώνα. Αυτή η διορατική σειρά επεισοδίων δείχνει τι απαιτείται για να μπορέσει κάποιος να τρέξει στο εξαιρετικά δύσκολο Wales Rally GB. Από το να αποκτήσει αγωνιστική άδεια, μέχρι να μπορεί να κατανοήσει τις οδηγίες του συνοδηγού του. Αν πάντα ονειρευόσασταν να μιμηθείτε τον Sebastien Ogier, αξίζει να το δείτε!

Δείτε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης