Το Nurburgring είναι αναμφίβολα η πιο περιβόητη πίστα παγκοσμίως. Μια ασφάλτινη «κόλαση» που χάνεται μέσα στο δάσος και προκαλεί όλους όσοι έχουν τα κότσια να τη δοκιμάσουν.

Αυτή η διαδρομή των 20,6 χιλιομέτρων και των 154 στροφών, γνωστή και ως «Πράσινη Κόλαση», έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε διαγωνισμό μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών supercars και sportcars. Όλα τα νέα μοντέλα υψηλών επιδόσεων μπαίνουν στο Ring, προκειμένου να αποδείξουν τις δυνατότητες και να σπάσουν το ρεκόρ γύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία που πέρασε την πόρτα του γερμανικού circuit ήταν η Lamborghini Huracan Performante. To ιταλικό supercar με τα επιπλέον ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα φαίνεται πως κατέχει πλέον τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στη διαδρομή Nordschleife του Nurburgring.

Η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από την Huracan με το αεροδυναμικό κιτ ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva), προϊδεάζοντας για κάτι πολύ μεγάλο. Πιθανότατα το αυτοκίνητο ξεπέρασε το 6.57 της Porsche 918 Spyder, με τις φήμες να κάνουν λόγο για χρόνο κοντά στο 6.52.

Υπομονή μέχρι την 1η Μαρτίου, οπότε και θα αποκαλυφθούν όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης