Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Τα απορρίμματα κάθε είδους και κυρίως τα πλαστικά αποτελούν τεράστιο περιβαλλοντικό ζήτημα, για τις θάλασσες όλου του κόσμου. Απίστευτες ποσότητες σκουπιδιών και αποβλήτων εξακολουθούν και πλέουν στο νερό, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν μάλιστα ξεβράζονται, ρυπαίνουν και τις ακτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, κάποιες φορές η ζημιά που προκαλείται στον θαλάσσιο βυθό είναι ανεπανόρθωτη. Για να μην αναφέρουμε κάτι που ίσως μερικοί να μην έχετε υπ’ όψιν σας: Το γεγονός ότι κάποια από όλα αυτά που πετιούνται στη θάλασσα από εμάς τους ίδιους καταλήγουν μέσω της τροφικής αλυσίδας, στο στομάχι μας!

Προσπαθώντας να περισώσει ό,τι μπορεί από αυτήν την -ομολογουμένως δυσάρεστη- κατάσταση, η Suzuki Marine πραγματοποιεί δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα. Σε θάλασσες, ποτάμια αλλά και λίμνες

Πολλά μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντεςΆξια συγχαρητηρίων η εθελοντική πρωτοβουλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του «Suzuki Clean Ocean Project», μια ομάδα εργαζομένων της Suzuki Marine στην Ελλάδα προχώρησε σε αποκoμιδή σκουπιδιών και καθαρισμό της παραλίας του Ασπροπύργου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αντιμετώπιση των θαλάσσιων πλαστικών αποβλήτων.

Η εθελοντική προσπάθεια της Suzuki Marine έχει ξεκινήσει από το 2010 στην πόλη Hamamatsu της Ιαπωνίας, ενώ από το 2011 έλαβε παγκόσμιο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής, έχουν συμμετάσχει συνολικά περισσότεροι από 8.000 εθελοντές, από 26 διαφορετικές χώρες.

Οι εξωλέμβιες μηχανές της Suzuki εισάγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Εκτός από τις εκθέσεις, παρέχονται υπηρεσίες συνεργείου και τμήμα ανταλλακτικών, από το ειδικό τμήμα Marine Division

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα δούμε το 2022 καινούριο κινητήρα 700 κ.εκ. από τη Suzuki;

Η σταθερή αξία του Suzuki V-Strom 650 τώρα σε πιο προσιτή τιμή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης