Στο τελικό στάδιο της εξέλιξης βρίσκεται η μεγαλύτερη έκδοση της νέας γενιάς του Tiguan, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά στα μέσα του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επταθέσια εκδοχή του γερμανικού crossover/SUV εθεάθη χωρίς καμουφλάζ σε δημόσιο δρόμο στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια των δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες κίνησης. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο διατηρεί τον σχεδιασμό της κλασικής έκδοσης, έχοντας όμως μεγαλύτερες πίσω πόρτες και παράθυρα.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η διάταξη των θέσεων είναι 2+3+2 με τα δύο τελευταία καθίσματα να αναδιπλώνονται πλήρως στο χώρο του πορτμπαγκάζ. Το μεταξόνιο είναι αυξημένο κατά 110 χλστ. με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεσή του αρκετό «αέρα» και τα πόδια και το κεφάλι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες δεν περιμένουμε καμία αλλαγή, με τους γνωστούς TSI και TDI να συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο DSG. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός ή στους πίσω τροχούς ανάλογα την έκδοση.

Το Tiguan LWB θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στην Puebla του Μεξικό, με την εμπορική πορεία να ξεκινά αρχικά, από ΗΠΑ, Καναδά και Κίνα.

Ανακαλύψτε το νέο Tiguan 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης