Η βελτίωση της ρωσικής οικονομίας και οι προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς αυτοκινήτων της χώρας ανάγκασαν τη Nissan να προχωρήσει στη δημιουργία και δεύτερης βάρδιας στο εργοστάσιο παραγωγής στην Αγία Πετρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιαπωνική φίρμα σκοπεύει να προσλάβει επιπλέον 450 υπαλλήλους προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες στη μονάδα παραγωγής. Η νέα βάρδια αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, παρέχοντας ευκαιρίες για προβιβάσεις σε υφιστάμενους υπαλλήλους του εργοστασίου.

Για το αναπτυξιακό πλάνο της Nissan στη Ρωσία, ενημερώθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της Βιομηχανικής Έκθεσης INNOPROM. Τον «τσάρο» υποδέχθηκαν οι Hitoshi Kawaguchi, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, Paul Willcox, πρόεδρος της Nissan Europe και James Wright, αντιπρόεδρος της Nissan Europe East.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρυσι, το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη γιόρτασε τη δέκατη επέτειο λειτουργίας του, με  την παραγωγή να ξεπερνά τα 250.000 οχήματα. Το 2016, περισσότερα από 36.000 αυτοκίνητα εξήλθαν από τη γραμμή παραγωγής, σημειώνοντας αύξηση κατά 8% σε σχέση με το 2015.

Η μονάδα λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με το σύστημα APW (Alliance Production Way). Aξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 και το 2014 έλαβε τον τίτλο του «Καλύτερου Εργοστασίου σε ποιότητα προϊόντων», μεταξύ όλων των εγκαταστάσεων της Nissan παγκοσμίως.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης