Το πλέον προηγμένο ηχοσύστημα διαθέτει η νέα γενιά του Fiesta, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τραγουδώντας μέσα το αυτοκίνητο τονώνουμε τη διάθεσή μας και κάνουμε καλό στην υγεία μας, καθώς όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά, η μουσική απελευθερώνει ορμόνες ευτυχίας, βελτιώνει την αναπνοή και μειώνει το στρες.

Η Ford εξόπλισε το καινούργιο supermini με το ισχυρότερο ηχοσύστημα στην κατηγορία, το B&O PLAY ισχύος 675 watt. Για την εξέλιξή του, οι μηχανικοί αφιέρωσαν περίπου 12 μήνες, ακούγοντας περισσότερα από 5.000 μουσικά κομμάτια. Σκοπός τους ήταν να διασφαλίσουν την τέλεια απόδοση του συστήματος, ανεξάρτητα τον ερμηνευτή, το είδος της μουσικής και την ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για πολλούς ανθρώπους, το να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική εν κινήσει είναι βασική παράμετρος κάθε ταξιδιού, κάτι σαν soundtrack της προσωπικής τους ταξιδιωτικής ταινίας. Το B&O PLAY του νέου Fiesta προσφέρει βέλτιστη ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από το μουσικό γούστο τους», δήλωσε ο Jan Schroll, supervisor Multi Media & Connectivity, της Ford Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια δοκιμών, η ομάδα άκουσε επίσης θρυλικές ζωντανές ηχογραφήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η ενέργεια και το συναίσθημα μεταφέρονται αυτούσια στον ακροατή, ενώ ηχογράφησε ακόμα και δικά της κομμάτια ώστε να καλυφθεί όλο το φάσμα του ήχου.  

«Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ζωντανές ηχογραφήσεις γιατί μας δείχνουν πώς το ηχοσύστημα αναπαράγει κάθε συναίσθημα που μεταφέρεται μέσα από τη μουσική – σαν να είσαι παρών στο live. Όταν ανατριχιάζω, ξέρω ότι πέτυχα,» σχολίασε ο Stefan Varga, μηχανικός ακουστικής στη HARMAN International.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης