Τα αυτοκίνητα της βρετανικής φίρμας και ειδικά τα νεότερα μοντέλα της γκάμας, προσφέρουν σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε επιθυμούν στο μέγιστο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απόλυτα ικανά σε όλα τα εδάφη, έχουν επιβλητική εμφάνιση, κομψό και πολυτελές εσωτερικό, εφοδιάζονται με πρωτοποριακές τεχνολογίες και πληθώρα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

Πλέον, η Land Rover δίνει τη δυνατότητα στους τετράποδους φίλους να ταξιδεύουν «βασιλικά» χωρίς να ενοχλούν ή να λερώνουν, μέσω μιας νέας σειράς αξεσουάρ. Κάθε αντικείμενο, έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των σκύλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογα το αυτοκίνητο και τον όγκο του σκύλου, η εταιρεία έχει δημιουργήσει χώρους μεταφοράς, προστατευτικά για το πορτμπαγκάζ, καπιτονέ επενδύσεις, ενισχυμένα μπολ για φαγητό και νερό, ακόμη και ράμπα πρόσβασης αντοχής έως 85 κιλά. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Το σύστημα πλυσίματος με την δεξαμενή των 6,5 λίτρων, για τον καθαρισμό του σκύλου μετά από μία βόλτα στο βουνό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής προϊόντων και μάρκετινγκ της Jaguar Land Rover, Finbar McFall, οι σκύλοι αναγνωρίζοντας πλέον ως μέλη της οικογένειας. Οι πελάτες της μάρκας επιθυμούν ο τετράποδος φίλος τους να ταξιδεύει το ίδιο άνετα με αυτούς και προπάντων με ασφάλεια.

Για όσους ενδιαφέρονται, τα είδη αξεσουάρ διατίθενται για τα μοντέλα Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar και Range Rover Evoque.

Δείτε όλη την γκάμα της Land Rover εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης