Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί μέσα στον Μάρτιο, με την παραγωγή να ξεκινά τον Ιούλιο. Ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία άλλαξε όλο το πρόγραμμα λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, το Bronco θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στις 9 Ιουλίου και η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ford.

Το μοντέλο, που θα προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος -δίθυρο και τετράθυρο-, διακρίνεται για τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά του και τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, το αμάξωμα είναι τετραγωνισμένο, περιμετρικά υπάρχουν πλαστικά προστατευτικά, ενώ τόσο στην εντυπωσιακή μάσκα, όσο και στην πίσω πόρτα αναγράφεται με μεγάλα γράμματα το όνομα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H τετρακίνηση θα είναι στάνταρ, ενώ, σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, κάτω από το καπό θα δούμε τον 1.5 Ecoboost κινητήρα των 150 ίππων και τον 2.0 Ecoboost απόδοσης περίπου 250 ίππων.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Bronco, οι προδιαγραφές και το πλάνο της εμπορικής πορείας θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης