Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια, το Gran Turismo 6, θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 3. Η νεότερη έκδοση της δημοφιλέστατης σειράς, η οποία έχει συνολικές πωλήσεις άνω των 70 εκατομμυρίων αντιτύπων θα ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες και πολυάριθμες προσθήκες, αλλά και μια νέα μηχανή physics, προκειμένου να γίνει ο απόλυτος προσομοιωτής πραγματικής οδήγησης όλων των εποχών.

Συνολικά το GT6 θα προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγήσετε 1.200 διαφορετικά οχήματα σε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις, με αρκετά από αυτά να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Gran Turismo 6. Μάλιστα σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές, ενώ θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ, προκειμένου ο παίκτης να προσαρμόζει την εμπειρία οδήγησης ακριβώς στα μέτρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στην αγορά θα κυκλοφορήσει μια επετειακή, συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού (GT6: Anniversary Edition), η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία. Στην ειδική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριο credits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μια στολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation Network –και όλα αυτά σε μια συλλεκτική συσκευασία “SteelBook”.


Πάρτε μία γεύση από το Gran Turismo 6

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης