Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η Volkswagen θα αποκαλύψει επίσημα την κορυφαία εκδοχή του best seller ευρωπαϊκού μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ναυαρχίδα του Golf θα είναι πιο ισχυρή, πιο δυναμική, πιο γρήγορη, πιο απολαυστική και πιο ψηφιακή από ποτέ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική εταιρεία. Τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου TSI κινητήρα με άμεσο ψεκασμό, μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων και νέο σύστημα ψύξης.

Η VW δεν έκανε γνωστή την απόδοση του μοτέρ, αλλά, όπως έχει διαρρεύσει, θα είναι περίπου στους 330 ίππους και θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG με σφιχτή κλιμάκωση και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Επίσης το αυτοκίνητο φέρει ένα καινοτόμο σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς με σύστημα ελέγχου της κατανομής της ροπής στον πίσω άξονα που ελέγχεται από το «Vehicle Dynamics Manager».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν λείπει το δυναμικό bodykit που αναδεικνύει τα καθαρόαιμα σπορ χαρακτηριστικά του, με τον μεγάλο διαχύτη, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, τα  τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα και τα ημιμπάκετ καθίσματα να κλέβουν την παράσταση.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης