Το μοντέλο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων, με περισσότερες από 35 εκατομμύρια μονάδες στα 45 χρόνια εμπορικής πορείας στην αγορά, είναι έτοιμο να υποδεχθεί την όγδοη γενιά του.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του καινούργιου Volkswagen Golf θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία συνοδεύει την πρόσκληση για την παρουσίαση με την έκφραση «Life Happens with a Golf», υποστηρίζοντας ότι το μικρομεσαίο hatchback θέτει νέα δεδομένα στους τομείς της συνδεσιμότητας, των συστημάτων υποστήριξης και των ψηφιακών υπηρεσιών.

Το καινούργιο Golf θα είναι με διαφορά το πιο high-tech μοντέλο, περιλαμβάνοντας μία τεράστια οθόνη στο εμπρός τμήμα που καλύπτει το μισό ταμπλό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην A-Class. Εκεί, θα ενσωματώνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και όλες οι λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι διακόπτες και τα κουμπιά έχουν αφαιρεθεί από την κονσόλα, το χειρόφρενο είναι ηλεκτρικό, ο μοχλός ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου διαφορετικός και το τιμόνι ολοκαίνουργιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους κινητήρες, όλα τα σύνολα θα φέρουν ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου κατά 10%.

Η γκάμα θα αποτελείται από τον 1.0 TSI, τον 1.5 TSI, τον 1.500 diesel και τον δίλιτρο της έκδοσης GTI.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης