Η νέα γενιά του εμβληματικού sportcar της βαυαρικής φίρμας είναι έτοιμη να παρουσιαστεί. Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί επίσημα μέσω του διαδικτύου, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών, όπου απεικονίζονται διάφορα τμήματα του αμαξώματος, όπως η εντυπωσιακή μάσκα με την τεράστια γρίλια εμπρός και το πίσω μέρος. Παράλληλα με τη M3 Sedan θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο και η M4 Coupe, με τους Γερμανούς να αποκαλύπτουν τα μπάκετ καθίσματα του οχήματος.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, Μ3 και M4 εφοδιάζονται με μια ανανεωμένη εκδοχή του εξακύλινδρου 3.0 Twin Power Turbo κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η βασική αποδίδει περίπου 480 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic 8 όσο και με μηχανικό εξάρι, ενώ η πιο ισχυρή έχει ισχύ άνω των 500 ίππων και φέρει αποκλειστικά το M κιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο υπέροχα βαυαρικά αυτοκίνητα διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις, την απολαυστική οδική συμπεριφορά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες. Λογικά θα είναι διαθέσιμα τόσο με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και ως τετρακίνητα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης