Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Το αφεντικό της Ford επιβεβαίωσε ότι μια ολοκαίνουργια Mustang θα κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοινώνοντας τα νέα μέσω Twitter, το αφεντικό της Ford, Jim Farley, είπε ότι η νέα Mustang 7ης γενιάς θα αποκαλυφθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. «Είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο και είμαι ενθουσιασμένος που το μοιράζομαι με τον κόσμο».

Ενδιαφέρον είναι ότι το tweet του Farley περιελάμβανε το hashtag #SaveTheManuals, κάτι που σημαίνει ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ενώ το σύντομο κλιπ των επτά δευτερολέπτων περιλάμβανε ένα μικρό λογότυπο ενός κιβωτίου έξι σχέσεων.

Το νέο αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με τον V8 5,0 λίτρων των 444 ίππων της Ford μαζί με έναν τετρακύλινδρο 2,3 λίτρων, ενώ υπάρχει η επιλογή χειροκίνητου ή αυτόματου δεκατάχυτου που κατασκευάζει η ίδια η Ford

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο προς την ηλεκτροκίνηση, το σήμα της Mustang έχει τοποθετηθεί πλέον και στο πίσω μέρος ενός ηλεκτρικού crossover. Φαίνεται όμως ότι το «κλασικό» μοντέλο δεν έχει υποκύψει ακόμη…
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης