Η βρετανική φίρμα επιβεβαίωσε ότι το καινούργιο Defender θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έναρξης της έκθεσης της Φρανκφούρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παραγωγή θα μπει στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2020, στο εργοστάσιο της εταιρείας, στη Σλοβακία.

Το εμβληματικό 4Χ4 μοντέλο θα προσφέρεται σε τρίθυρο ή πεντάθυρο αμάξωμα, φιλοξενώντας από πέντε έως οκτώ επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, το Defender 90 έχει τρεις πόρτες και μήκος 4.344 χλστ. Θα είναι διαθέσιμο σε πενταθέσια ή εξαθέσια διάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Defender 110 έχει πέντε πόρτες και μήκος 4.800 χλστ., με διάταξη πέντε έως επτά θέσεων, και το Defender 130 είναι επίσης πεντάθυρο, αλλά με μήκος 5.140 χλστ., προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει στο σαλόνι του έως οκτώ άτομα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων εξοπλιστικών πακέτων (Country, Urban, Adventure και Explorer), με το πρώτο να χαρακτηρίζεται ιδανικό για ολιγοήμερες εξορμήσεις στη φύση, το δεύτερο να εστιάζει στη χρήση μέσα στην πόλη, το τρίτο να διακρίνεται για τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά και το τελευταίο για το σκληροτράχηλο προφίλ.

Το πακέτο Explorer απευθύνεται στους λάτρεις των off-road καταστάσεων, μεταμορφώνοντας το Defender σε ένα άγριο άτι, ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα του.

 

 

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης