Σε ένα εκπληκτικό περίπτερο που θα σαγηνεύσει τους επισκέπτες με το design, τις καινοτομίες και την κομψότητα, η DS Automobiles υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα, στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γαλλική φίρμα έχει δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό εκθεσιακό χώρο στο παριζιάνικο σαλόνι, καλωσορίζοντας το κοινό στον κόσμο του απαράμιλλου στιλ και στις μοναδικές αξίες της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων της κληρονομιάς της DS, του savoir-faire, των προηγμένων τεχνολογιών, του «ONLY YOU» και του DS Lounge.

Η επίσκεψη ξεκινά από την προέλευση της μάρκας, οδηγώντας στα χνάρια της εξαιρετικής πολιτιστικής κληρονομιάς της, που είναι η πηγή της μεγάλης έμπνευσης της Avant-Garde. Μέσω μιας σειράς φωτογραφιών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλη την ιστορία της φίρμας. Στη ζώνη Savoir-faire εκτίθενται τα πολυτελή δέρματα, τα υλικά κατασκευής και τα διακοσμητικά με τα οποία εξοπλίζονται τα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Παρίσι, η εταιρεία θα παρουσιάσει την πρώτη εξατομικευμένη μονάδα του DS 5 Commande Spéciale, καθώς και το DSV-02, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της DS Performance. Το αγωνιστικό θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Formula E Championship και πιο συγκεκριμένα στο GP του Χονγκ Κονγκ.

Εντύπωση αναμένεται να κάνουν το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο DS E-TENSE, η καθηλωτική εμπειρία ONLY YOU» με τεχνολογία Virtual Garage 3D – 360° και φυσικά η DS BOUTIQUE με όλα τα προϊόντα lifestyle. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ειδικές DS 3 Cabrio Sport Chic PureTech 130, DS 4 Performance Line THP 210, DS 4 CROSSBACK TERRE ROUGE BLUEHDI 180 EAT6 και DS 5 SPORT CHIC BLUEHDI 180 EAT6.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης