Το εμβληματικό muscle car της Ford συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή και όχι μόνο.

Ελάχιστα είναι τα αυτοκίνητα που έχουν εμφανιστεί σε τόσες πολλές ταινίες στον κινηματογράφο, σε τηλεοπτικές σειρές, ακόμη και σε video clip, μεγαλώνοντας τον μύθο γύρω τους. Το Mustang είναι ένα από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανέμορφο και άκρως ελκυστικό σπορ μοντέλο της αμερικανικής φίρμας πρωταγωνιστεί στο νέο video clip των Little Mix για το τραγούδι «Power», το οποίο οδεύει ολοταχώς για την κορυφή των charts.

Στο βίντεο, που έχει γυριστεί στο Λος Άντζελες, το Mustang Shelby GT350 μοιράζεται την κεντρική σκηνή με τις Leigh-Anne, Jesy, Jade και Perrie, οι οποίες τραγουδούν για τα χαρίσματα ισχυρών γυναικών. Το γυναικείο συγκρότημα πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο παγκόσμια περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει 17 χώρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Ford Mustang, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1964, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της λαϊκής κουλτούρας με περισσότερες από 3.800 κινηματογραφικές εμφανίσεις και αναφορές σε πολυάριθμα τραγούδια. Πωλείται σε όλη την Ευρώπη σε εκδόσεις fastback και cabrio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλες τις εκδόσεις και τα χαρακτηριστικά του νέου Mustang που πωλείται στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης