Επίκεντρο της Ευρώπης έγινε την περασμένη εβδομάδα η Ελλάδα. Η Toyota Ευρώπης συγκέντρωσε στη χώρα μας τους κορυφαίους εμπόρους της και ανακοίνωσε τα βραβεία  ικανοποίησης ευρωπαίων πελατών ‘Ichiban’. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Συνολικά απονεμήθηκαν 42 βραβεία σε εμπόρους από 32 αγορές, σε αναγνώριση των επιδόσεών τους στην ικανοποίηση πελατών, στους τομείς πωλήσεων και After Sales. Μεταξύ των ευρωπαίων εξουσιοδοτημένων εμπόρων διακρίθηκε με το βραβείο Ichiban και η ελληνική επιχείρηση «Παπακαλιάτης ΑΕ», η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρούσα η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

Περίπου 2.300 Ευρωπαίοι έμποροι αξιολογήθηκαν για τα αποτελέσματά τους στο πλαίσιο διαδικασίας συνεχούς παρακολούθησης των επιδόσεων, όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λέξη ‘Ichiban’ είναι ιαπωνική λέξη δανεισμένη από το ‘Okyakusama Ichiban’ που σημαίνει ‘Customer First’ (ο Πελάτης Προηγείται), και το ‘Ichiban’ σημαίνει πρώτος ή Νο1. Από το 2007 που ξεκίνησαν τα ετήσια βραβεία Ichiban της Toyota  οι επιδόσεις των εμπόρων της μάρκας στην ικανοποίηση των πελατών έχουν βελτιωθεί περίπου κατά 43% στις πωλήσεις και 34% στο After Sales, σύμφωνα με εσωτερική έρευνα ικανοποίησης πελατών Toyota που πραγματοποιείται στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης