Οι παραγγελίες για το καινούργιο SUV της κορεατικής μάρκας άνοιξαν και στη χώρα μας, με τα πρώτα αυτοκίνητα να έχουν πάρει ήδη θέση στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της Hyundai.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Tuscon προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και ισάριθμους diesel. Στη βάση της γκάμας είναι ο ατμοσφαιρικός 1.6 λίτρου με τους 132 ίππους και ακολουθεί ο υπερτροφοδοτούμενος 1.6T-GDI με 177 ίππους και 265 Νm ροπής. Η ισχυρότερη βενζινοκίνητη έκδοση συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το ημιαυτόματο 7-DCT και είναι η μοναδική που φέρει σύστημα τετρακίνησης.

Ο πετρελαιοκινητήρας 1.7D είναι διαθέσιμος σε δύο εκδοχές ισχύος με 115 και 141 ίππους, με τη δεύτερη να περιλαμβάνει το επτάρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Όσον αφορά στα επίπεδα εξοπλισμού, υπάρχουν τα Access, Comfort, Comfort Navi, Comfort Navi Panorama και Comfort Navi Panorama Leather.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη βασική Access περιλαμβάνονται έξι αερόσακοι, κλιματισμός, ESP, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστής ταξιδίου, διαιρούμενο πίσω κάθισμα, δερμάτινο τιμόνι, οθόνη 3,5” στον πίνακα οργάνων, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ράγες οροφής και αυτόματα φώτα.

Η Comfort έχει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, πίσω φώτα LED, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης και ζάντες 17 ιντσών. Στην Comfort Navi περιλαμβάνεται το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με οθόνη αφής 8 ιντσών, στην Comfort Navi Panorama η γυάλινη οροφή και στην Comfort Navi Panorama Leather όλα τα παραπάνω και επιπλέον δερμάτινο σαλόνι.

Οι αρχικές τιμές

Tuscon 1.6B Access: 19.390 ευρώ
Tuscon 1.6 T-GDI Comfort Navi 4WD: 28.290 ευρώ
Tuscon 1.7 D Access 115hp: 21.990 ευρώ
Tuscon 1.7 D Access Auto 141hp: 25.990 ευρώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης