Διαθέσιμο στη χώρα μας είναι το νέο επιβατικό όχημα της γαλλικής φίρμας με τις εννέα θέσεις, τον οικονομικό 1.600άρη κινητήρα diesel και τις έξυπνες χρηστικές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Trafic είναι ένα από τα δημοφιλέστερα επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές τόσο των επιχειρήσεων (ξενοδοχειακών μονάδων, εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτων) όσο και των ιδιωτών, αφού μπορεί να οδηγηθεί με άδεια Β κατηγορίας.

Στην επιβατική εννιαθέσια έκδοση διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας, άνεσης και ασφάλειας. Περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό με όλες τις ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές ευκολίες, πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, σύστημα πλοήγησης Media Nav Evo, πλαϊνή πόρτα μήκους 1.030 χλστ., ανεξάρτητη ρύθμιση για τον κλιματισμό για τους επιβάτες των δύο σειρών πίσω και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Renault Trafic εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα Energy 1.6 dCi απόδοσης 125 ίππων και 320 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 5,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 145 γρ./χλμ.

Η τιμή εκκίνησης του οχήματος ορίστηκε στην Ελλάδα στα 27.545 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης