Έπειτα από το sedan ήρθε η ώρα να λανσαριστούν στη χώρα μας οι εκδόσεις αμαξώματος 5d και station wagon του νέου Tipo, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα, την απλότητα και τη λειτουργικότητα σε μια value-for-money πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πεντάθυρο Tipo βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων, με το station να κάνει την εμφάνισή του τον ερχόμενο Μάρτιο. Και τα δύο μοντέλα διακρίνονται για τους χώρους, την πρακτικότητα, την εργονομία, την άνεση και την οικονομική απόδοση. Επιπλέον, το πορτμπαγκάζ είναι από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία, με το Tipo 5d να έχει χωρητικότητα 440 λίτρα και το Tipo SW 550 λτ.

Στους κινητήρες συναντάμε δύο βενζίνης, τους 1.4 Fire με 95 ίππους και 1.6 E-Τorq με 110 ίππους και ισάριθμους diesel (1.3 Multijet II απόδοσης 95 ίππων και 1.6 Multijet II με 120 ίππους). Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων. Προαιρετικά ο 1.6 E-Torq εφοδιάζεται με αυτόματο εξάρι και ο 1.6 Multijet με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο DCT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (Pop, Business και Lounge), διαθέτοντας όλα τα συστήματα  ασφάλειας και άνεσης, όπως ESP, ASR, MSR, έξι αερόσακους, σύστημα UconnectTM 7″ HD LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, Panic Brake Assist, Traction Control System, Hill Start Assist, Full Brake Control, Adaptive Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα.

Οι τιμές για το Tipo 5d ξεκινούν από 12.990€ για την έκδοση βενζίνης 1.4 95hp Pop. Παράλληλα, όλες οι εκδόσεις προσφέρονται με δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση και ισάριθμα χρόνια οδική βοήθεια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρηματοδότησης με μηνιαία δόση 99 ευρώ.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Tipo


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης