Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στο πλαίσιο του «Lamborghini Avventura», η ιταλική φίρμα ταξίδεψε ως την άκρη της Ευρώπης, στα όρια του Αρκτικού Κύκλου, με την εντυπωσιακή Urus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού εξερεύνησε την Ανδαλουσία, την Τρανσυλβανία και τη Νορβηγία, η Lamborghini επέλεξε την υπέροχη Ισλανδία για να συνεχίσει το ταξιδιωτικό της πρόγραμμα. Το SUV υψηλών επιδόσεων αποδείχθηκε ο καλύτερος σύντροφος σε αυτό το road-trip, με τους συμμετέχοντας να ζουν μία μοναδική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, με τα πληρώματα των επτά Urus να διανύουν συνολικά 900 χιλιόμετρα σε δύο ημέρες. Το ταξίδι ξεκίνησε από τη χερσόνησο του Ρέικιανς, εκεί όπου βρίσκεται η διάσημη φυσική λίμνη Blue Lagoon και ολοκληρώθηκε στο Ρέκιαβικ.

Τα πληρώματα αντιμετώπισαν όλες τις καιρικές συνθήκες, πέρασαν από την παραλία Reynisfjara, το ακρωτήριο Dyrholaey, το ηφαίστειο Laki και τις βραχώδεις ακτές Krysuvikurberg. Οι φωτογράφοι αποθανάτισαν με το φακό τους μοναδικά τοπία, αποδεικνύοντας πως αυτή η χώρα έχει ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης