Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την έκθεση «Αυτοκίνηση» που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, επισκέφθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση κάνουν πρεμιέρα 32 νέα μοντέλαΤον υπουργό υποδέχθηκε ο δημοσιογράφος και συνδιοργανωτής της έκθεσης, Άρης Γαλανόπουλος. Ο κύριος Χατζηδάκης  έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Επισκέφθηκε όλα τα αυτοκίνητα των εταιρειών, συνομίλησε με τα στελέχη και φωτογραφήθηκε δίπλα στα εντυπωσιακά τετράτροχα. 

«Επισκέφθηκα την έκθεση Αυτοκίνηση 2019. Στάθηκα στα ηλεκτροκίνητα, που προωθεί το υπουργείο μας διότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Είδα με χαρά ότι υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Με ένα κατάλληλο πλέγμα μέτρων, μπορούμε κι εμείς να πλησιάσουμε τις πιο προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες η ηλεκτροκίνηση είναι μεταξύ 7% και 9%», δήλωσε ο υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωστής Χατζηδάκης στη θέση του οδηγού στο ηλεκτρικό i3

Στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων που συμμετέχουν στην έκθεση, παρουσιάζονται συνολικά 150 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, από υβριδικά, έως plug-in hybrid, ηλεκτρικά και πρωτότυπα. Μάλιστα, τα 32 από αυτά κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα, αριθμός ρεκόρ για τη χώρα μας. 

Να σημειώσουμε πως, η έκθεση θα είναι ανοικτή τόσο σήμερα όσο και αύριο Κυριακή 17 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ. 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Άρη Γαλανόπουλο
Με το εντυπωσιακό ηλεκτρικό μοντέλο της DSΤο φουτουριστικό concept της Mercedes τον υποδέχεται με έναν πρωτοποριακό τρόποΣτο περίπτερο της Ford με τον πρόεδρο της Ford Motor Ελλάς, Νίκο Νοταρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης