Μετά την απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να κηρύξει διεθνή συναγερμό για την επιδημία του νέου κοροναϊού, η Nissan ανακοίνωσε ότι προσφέρει 5 εκατομμύρια γουάν (περίπου 653.000 ευρώ) για την καταπολέμηση του ιού και 100.000 μάσκες.

Από την στιγμή εξάπλωσής στην πόλη Γιουχάν, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της κοινοπραξίας της (Dongfeng Motor Company Limited), οι ομάδες διαχείρισης της Nissan και της DFL βρέθηκαν σε επιφυλακή για ενδεχόμενες επιπτώσεις στους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους και τους προμηθευτές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ ανήσυχοι για τον αντίκτυπο του νέου κοροναϊού. Η Γιουχάν, καθώς και η επαρχία Χουμπέι, αποτελούν σημαντική βάση για τη Nissan στην Κίνα. Μέσω αυτής της δωρεάς, στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας, συμπαραστεκόμαστε στον λαό της Γιουχάν και σε ολόκληρη την Κίνα», δήλωσε ο Shohei Yamazaki, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης στην Κίνα και πρόεδρος της DFL. 

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και την υγεία των εργαζομένων, των εμπόρων και των προμηθευτών μας στη Γουχάν και στην Κίνα, παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης και προφύλαξης».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης