Η απόφαση του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας να επιτρέψει την οδήγηση στις γυναίκες, προκάλεσε χαμόγελα στις μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων, καθώς ανοίγεται μπροστά τους μία νέα αγορά με τεράστιες οικονομικές δυνατότητες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι εν δυνάμει πελάτισσες στην αραβική χερσόνησο αγγίζουν τα 9 εκατομμύρια. Και δεν μιλάμε για απλούς καταναλωτές, αλλά για κυρίες που μπορούν να αποκτήσουν ένα, δύο και τρία αυτοκίνητα, προσφέροντας τεράστια χρηματικά ποσά. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι, η Σαουδική Αραβία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομία της Μέσης Ανατολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν έχασαν χρόνο, καλωσορίζοντας μέσω των social media τις γυναίκες. Στα μηνύματα που έστειλαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εταιρείες χαιρέτησαν την ιστορική αυτή απόφαση, με την πλειοψηφία να έχει ως φόντο ένα ζευγάρι όμορφα μάτια. Βέβαια, δεν έλειψαν τα καλλυντικά, οι πανάκριβες τσάντες και τα αξεσουάρ, δίπλα στα υπέροχα τετράτροχά τους. 

Το επόμενο διάστημα, οι κατασκευαστές αναμένεται να διπλασιάσουν τις αντιπροσωπείες σε όλες τις πόλεις του βασιλείου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των γυναικών, από τις συζύγους πάμπλουτων εμίρηδων, έως τις εργαζόμενες μητέρες και τις φοιτήτριες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης