Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Άνεση, εργονομία, πρακτικότητα, υψηλή αντοχή και εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Τα μοντέλα της Dacia διακρίνονται για την απλότητα, στοιχείο το οποίο εκτιμούν ιδιαίτερα οι υποψήφιοι αγοραστές όπως αποδεικνύεται από τις έρευνες και φυσικά τις πωλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά των Sandero Stepway και Streetway αναβαθμίστηκε ριζικά, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων κι ένα σύστημα multimedia με οθόνη αφής 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay.

Η οθόνη 8΄΄ προσφέρεται στις πλουσιότερες εκδόσεις. Στις βασικές ωστόσο, η Dacia επέλεξε να τοποθετήσει το Media Control, το οποίο αποτελείται από μία ειδική θέση για το smartphone του ιδιοκτήτη κι ένα δωρεάν και εύχρηστο application.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά, το κινητό τηλέφωνο λειτουργεί ως το σύστημα πολυμέσων του οχήματος. Τοποθετείται ψηλά στο ταμπλό και με ελαφριά κλίση προς τον οδηγό, για άμεση και ασφαλή πρόσβαση στις παρεχόμενες Απλό και εύκολο στη λειτουργία του.πληροφορίες. Συνδέεται μέσω της εφαρμογής του Dacia Media Control και Bluetooth και είναι συμβατό με Android και iOS.

Πλοήγηση, ηχοσύστημα, μουσική, τηλέφωνο, ακόμα και η πρόσβαση στις πληροφορίες του αυτοκινήτου μπορούν να ενεργοποιηθούν και με φωνητικές εντολές. Και όταν το τηλέφωνο δεν βρίσκεται στη θέση του, η συγκεκριμένη υποδοχή ενσωματώνεται στο ταμπλό.  

Το εντυπωσιακό του συστήματος είναι ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χρήστη, ενώ έχει και τη δυνατότητα να συνδεθεί με τον ενσωματωμένο υπολογιστή ταξιδίου του αυτοκινήτου. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας συντομεύσεων των αγαπημένων widgets, εφαρμογών, ακόμα και των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων επαφών. Ενσωματώνει λειτουργία αποστολής και λήψης SMS, καθώς και εκφώνησης γραπτών μηνυμάτων.

Παράλληλα, η λειτουργία Driving ECO εξασφαλίζει πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στα δεδομένα κατανάλωσης, καθώς και σε εξατομικευμένες συμβουλές οικολογικής οδήγησης στο τέλος κάθε διαδρομής.  
Με την άφιξη στον προορισμό, το σύστημα ειδοποιεί αν το κινητό έχει ξεχαστεί στη βάση του, ενώ η λειτουργία «Go To My Car» διευκολύνει να βρεθεί η θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρήκαμε τα πρώτα Dacia Sandero νέας γενιάς που ήρθαν στην Ελλάδα

Mε σύγχρονο εξοπλισμό τα νέα Dacia Sandero Streetway και Stepway- Όλες οι τιμές

Ένα 7θεσιο Dacia LODGY για το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης