Η νέα γενιά του 3008 βρίσκεται προ των πυλών, με τη γαλλική εταιρεία να έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο του Sochaux.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά τον επόμενο μήνα, αμέσως μετά την έκθεση του Παρισιού. Διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό, συνδυάζοντας τις αρετές ενός crossover/SUV και την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού.

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το ψηφιακό cockpit, με την οθόνη υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών στο ταμπλό και την οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Το i-Cockpit καλύπτει κάθε απαίτηση του οδηγού, υποστηρίζοντας Android Auto, Apple CarPlay και MirrorLink, πλοήγηση 3D σε πραγματικό χρόνο, φωνητικές εντολές, αποστολή και ανάγνωση μηνυμάτων, προηγμένο head-up display και πολλές ακόμα πρωτοποριακές εφαρμογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, διακρίνεται για το μειωμένο βάρος, κάτι που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και καλύτερες επιδόσεις, την ευρυχωρία του εσωτερικού χώρου και τους αποδοτικούς κινητήρες.

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο, η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από τη μονάδα όπου παράγεται το 3008 στην πόλη του Σοσό.

Για να μάθετε τα πάντα για το νέο Peugeot 3008 πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης