Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που κατάφερε να φτάσει τις 2.000.000 πωλήσεις σε λιγότερο από 8 χρόνια παραγωγής, ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κατασκευάζεται στη Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nissan Qashqai είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην Ευρώπη, συνεχίζοντας την επιτυχημένη εμπορική του πορεία. Τα 8 χρόνια είναι το συντομότερο διάστημα που χρειάστηκε αυτοκίνητο στην Αγγλία να φθάσει τις 2 εκατ. μονάδες, κάτι που δεν έχει πετύχει ούτε το MINI, ούτε το Ford Fiesta.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται από τη Nissan Αγγλίας για την Ευρώπη, με τη νέα γενιά να βρίσκεται στην αγορά από τον περασμένο Ιανουάριο. Το αυτοκίνητο με αριθμό παραγωγής 2.000.000, είχε κόκκινο χρώμα και προορίζεται για πελάτη στην τοπική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Nissan Europe, Paul Willcox: «Το Qashqai βοηθά την Nissan να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Δύο εκατομμύρια πελάτες δεν μπορούν να κάνουν λάθος. Αυτό αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της εμπιστοσύνης τους προς τη μάρκα. Ευχαριστώ όλους τους πελάτες μας και τους συναδέλφους στο εργοστάσιο του Sunderland για αυτό το ορόσημο».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης