Του Λουκά Παπαλάμπρου

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε απέσπασε τον θαυμασμό όλων για τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του, την high-tech καμπίνα, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, τους αποδοτικούς κινητήρες και τη δυναμική οδηγική του συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017» και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε ένα από τα best seller SUV της αγοράς, με τις πωλήσεις να κυμαίνονται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Το 3008 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία και πιο περιζήτητα επιβατικά οχήματα της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί στο εργοστάσιο του Sachaux της Γαλλίας εργάζονται σε φουλ ρυθμούς προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι, από τον Οκτώβριο του 2016 έως σήμερα έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής περισσότερες από 500.000 μονάδες του 3008. Αυτήν τη στιγμή, κατασκευάζονται καθημερινά 1.000 μονάδες.

Παράλληλα, εξαιρετικά τα πηγαίνει και το 308, με την κατασκευή του να φθάνει το 1 εκατομμύριο. Αμφότερα, παράγονται στο ίδιο εργοστάσιο του ομίλου PSA. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Sachaux έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα πάνω από 23.000.000 αυτοκίνητα.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του 3008 και τις τιμές

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης