Σοφέρ δοκιμάζει το νέο Audi A8

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017, 16:45
Σοφέρ δοκιμάζει το νέο Audi A8

Η νέα γενιά του μεγάλου πολυτελούς μοντέλου της γερμανικής φίρμας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για την έναρξη της εμπορικής πορείας στην παγκόσμια αγορά.

Το Α8 διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων, προσφέροντας την βέλτιστη εμπειρία οδήγησης. Η Audi έχει εφοδιάσει τη ναυαρχίδα της γκάμας της με ότι πιο σύγχρονο και high-tech, καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις των πελατών.

Αυτοκίνητα όπως το A8, απευθύνονται κυρίως σε πάμπλουτους επιχειρηματίες, οι οποίοι διαθέτουν προσωπικό οδηγό. Προκειμένου να αναδείξει τις αρετές και την άψογη ποιότητα κύλισης του μοντέλου, η γερμανική εταιρεία ζήτησε από τον διευθυντή μιας εταιρείας VIP σοφέρ να δοκιμάζει τη νέα limo.

Ο Eddie Sinclair αποδέχθηκε την πρόσκληση της Audi, τεστάροντας το πολυτελές sedan με τον δικό του τρόπο. Στόχος ήταν να δει πως λειτουργεί η ανάρτηση και συμπεριφέρεται το πλαίσιο, χρησιμοποιώντας δύο πολύ απλά «εργαλεία». Έναν απλό κουβά με νερό και ένα πούρο!Διαβάστε επίσης: Το νέο Audi A8 κάνει τα πάντα!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος    

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017, 16:45