Αν θέλετε ένα ιδιαίτερο αισθητικά fortwo cabrio, πιο ισχυρό, γρήγορο και δυναμικό, ο βελτιωτικός οίκος Brabus σας έχει τη λύση. Αρκεί να διαθέτετε το ποσό των 39.900 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φημισμένος γερμανικός οίκος, ο οποίος ειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes, πήρε το λιλιπούτειο αυτοκίνητο της smart και το βελτίωσε σε κάθε σημείο. Το Brabus 125R θα παραχθεί σε μόλις 125 μονάδες και είναι διαθέσιμο σε δύο αποκλειστικά χρώματα, το γυαλιστερό μαύρο και το ματ γκρι τιτανίου.

Φέρει αεροδυναμικό bodykit, που περιλαμβάνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σπόιλερ, ζάντες 16 ιντσών και 17΄΄ πίσω, ελαστικά της Yokohama, πιο σκληρή ανάρτηση χαμηλωμένη κατά 30 χλστ. και κεντρικά τοποθετημένη τριπλή απόληξη της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα, οι δερμάτινες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές, τα αλουμινένια πεντάλ και τα paddles αλλαγής των σχέσεων πίσω από το τιμόνι. Ο τρικύλινδρος turbo κινητήρας των 900 κ.εκ. αναβαθμίστηκε πλήρως, αποδίδοντας 125 ίππους και 200 Nm ροπής.

Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές για τα δεδομένα του αυτοκινήτου, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 9,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 175 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης