Με κύριο στόχο το 5% στο μερίδιο της Ινδικής αγοράς, η Skoda παρουσιάζει το νέο Skoda Slavia το οποίο όχι μόνο σχεδιάζεται και εξελίσσεται αλλά και κατασκευάζεται στην Ινδία. Εντός του Group, η SKODA έχει επωμιστεί τον ρόλο της μάρκας που θα αναπτύξει τη διείσδυση στην αχανή χώρα με πάνω από ενός δισεκατομμυρίου κατοίκων, σε επίπεδο πωλήσεων.

Το νέο μοντέλο στης Skoda είναι βασισμένο στη πλατφόρμα MQB-A0-IN, η οποία έχει προσαρμοστεί ειδικά για την Ινδία. Η χρήση της πλατφόρμας του Group επιτρέπει στο νέο σεντάν να εξοπλίζεται με μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδηγού, στον βασικό εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο κινητήρες η οποίοι είναι διαθέσιμη για το Slavia είναι ο τρικύλινδρος 1.0 TSI των 115 ίππων και ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI γενιάς EVO, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους. Και οι δύο διαθέτουν τεχνολογία Stop/Start, και πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων BS6 της Ινδίας, ενώ συνδυάζονται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, με τον 1.5 TSI να μπορεί να εφοδιαστεί και με επτατάχυτο αυτόματο DSG.

Η νέα Slavia χαρακτηρίζεται από τις κομψές σχεδιαστικές γραμμές της, τους μεγάλους χώρους και το πορτμπαγκάζ με χωρητικότητα 521 λίτρων. Τα επιχρωμιωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου ταιριάζουν απόλυτα με τις ινδικές προτιμήσεις και αισθητική. Διαθέτει προηγμένα συστήματα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής και κορυφαία επίπεδα συνδεσιμότητας, με πρόσβαση σε μια πληθώρα διαδικτυακών υπηρεσιών «MySKODA Connect».

Ο Όμιλος επενδύει συνολικά ένα δισεκατομμύρια ευρώ στο έργο INDIA 2.0 για την ενίσχυση της μακροχρόνιας παρουσίας της SKODA και της Volkswagen στη χώρα. Στόχος είναι να επιτευχθεί ένα συνδυασμένο μερίδιο αγοράς 5% για τη SKODA και τη Volkswagen έως το 2025. Η Ινδία αποτελεί πλέον μία από της πέντε μεγαλύτερες αγορές της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης