Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το «Boaterhome» είναι ένα περίεργο όχημα για το οποίο μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ, αλλά αν σας αρέσει να βγαίνετε στην ανοιχτή θάλασσα για να γλυτώσετε τη κίνηση στην Ποσειδώνος, τότε είναι ιδανικό για εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 21 μονάδες του Boaterhome κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του 1980, με το σύνολο να συνδυάζει ένα φορτηγό Ford Econoline με ένα μεγάλο σκάφος 8.5 μέτρων και μπορεί είτε να οδηγηθεί ενιαίο στον δρόμο σαν EV, είτε το Ford ξεχωριστά όσο το σκάφος σκίζει τα κύματα. 

Ίσως το πιο ενδιαφέρον πράγμα για το Boaterhome είναι το γεγονός ότι με τις πρώτες εντυπώσεις, φαίνεται σαν να είναι απλά μια ενιαία λιμουζίνα μοναδικού σχήματος, μέχρι να ενεργοποιηθεί το κουμπί και το σκάφος να «γλιστρίσει» από το van. Ωστόσο, ενώ το Boaterhome μπορεί να οδηγηθεί στο δρόμο, υποψιαζόμαστε ότι είναι λίγο περίπλοκο στην οδήγηση και πιθανότατα όλα είναι πιο εύκολα στο νερό.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του Boaterhome έχει κάνει το εξωτερικό του οχήματος πραγματικά να ξεχωρίζει χάρη σε ένα μοναδικό σχέδιο βαφής λευκού, μπλε και πορτοκαλιού που ξεγελάει το μάτι και δίνει την εικόνα του ενιαίου σώματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό έχουν γίνει ανάλογες αναβαθμίσεις που ανεβάζουν την άνεση σε άλλο επίπεδο, με μία ευρύχωρη κουζίνα με νεροχύτη, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος αλλά και τραπεζαρία που μπορεί να μετατραπεί σε διπλό κρεβάτι. Υπάρχουν επιπλέον δύο μεγάλοι καναπέδες που μπορούν να ενωθούν για να γίνουν ένα μεγάλο κρεβάτι που είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο από ένα king-size.

 

 

Το συγκεκριμένο σύνολο θα βγει σε δημοπρασία στο Λας Βέγκας στις 30 Ιουνίου. Τι προσφορά θα καταθέτατε;
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης