Στα τέλη του 2012 αναμένουμε στην αγορά το ανανεωμένο Ford Fiesta, με ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση, τον ολοκαίνουριο τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 λίτρου αλλά και την ισχυρή έκδοση ST.

Ένα σχεδόν διαφορετικό αυτοκίνητο θα λανσάρει η Ford σε λίγους μήνες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Η αμερικανική εταιρεία προχώρησε σε σημαντική ανανέωση του μικρού μοντέλου της, έχοντας πιο ελκυστική εμφάνιση και μικρού κυβισμού κινητήρες, υψηλής απόδοσης. Το Fiesta θα διαθέτει  νέο εμπρός τμήμα, ανασχεδιασμένα φώτα και προβολείς ομίχλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με τους κινητήρες, καθώς πλέον θα φέρει τον καινούριο 1.0 λίτρου Ecoboost, απόδοσης 100 και 125 ίππων, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Τα πετρελαιοκίνητα μοτέρ 1,4 και 1,6 λίτρου από την άλλη, θα έχουν εκπομπές ρύπων κάτω από 100 γρ./χλμ., κάτι που σημαίνει και απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας.

Λίγο αργότερα, θα δούμε και την πανίσχυρη έκδοση ST του μοντέλου, με τον Ecoboost 1,6 κινητήρα των 180 ίππων. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση, με αλλαγές σε αναρτήσεις και πλαίσιο, πιο σπορτίφ εσωτερικό και δυναμικότερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ την έκδοση ST

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης