Συλλέκτης βραβείων το νέο Jeep Wrangler

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, 08:02
Συλλέκτης βραβείων το νέο Jeep Wrangler

Οργανισμοί και δημοσιογραφικές ενώσεις ανά τον κόσμο αναγνωρίζουν το καινούργιο Wrangler ως το κορυφαίο τετρακίνητο επιβατικό όχημα.

Το πιο πρόσφατο βραβείο που έλαβε το εμβληματικό μοντέλο της Jeep ήταν αυτό του «4x4 Of The Year» από το βρετανικό έντυπο «4x4 Magazine», ένα εκ των διασημότερων και πιο αναγνωρισμένων περιοδικών για τετρακίνητα αυτοκίνητα παγκοσμίως.  

Οι κριτές υπέβαλαν το Wrangler και όλα τα μοντέλα του ανταγωνισμού σε σειρά ακραίων δοκιμασιών, με το πρώτο να αποδεικνύει την ανωτερότητά του σε όλες τις διαδικασίες.

Πέρα από το στιβαρό πλαίσιο, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, το Jeep διαθέτει στο «οπλοστάσιό» του μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν την ασφαλή κίνηση στα πιο δύσβατα εδάφη.

Είναι διαθέσιμο ως δίθυρο ή τετράθυρο στις εκδόσεις Sport, Sahara και Rubicon και με σκληρή ή μαλακή οροφή. Επίσης, υπάρχουν δύο τύποι μετάδοσης (Command-Trac και Rock-Trac) και κατ' επιλογή τετρακίνηση (2H, 4H Auto, 4H Part-Time, N και 4L). Η έκδοση Rock-Trac φέρει μπλοκέ πίσω διαφορικό και δυνατότητα κλειδώματος του εμπρός και του πίσω διαφορικού.

Όσον αφορά στους κινητήρες, υπάρχει ο τετρακύλινδρος Multijet II 2,2 turbodiesel απόδοσης 200 ίππων και 450 Nm ροπής, καθώς και ο 2.0 Turbo βενζίνης με τους 272 ίππους και τα 400 Nm ροπής. Αμφότεροι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, 08:10