Ένα εκπληκτικό τηλεοπτικό σποτ, το οποίο μάλιστα κατέκτησε και δύο βραβεία στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών, παρουσίασε η Skoda Ισπανίας.

Το video έχει τίτλο «οι 70 φύλακες του χειμώνα» ((70 Guardians of Winter) και δημιουργήθηκε προκειμένου να δείξει στους Ισπανούς και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες, τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι ενός ορεινού χωριού που βρίσκεται ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Σαραγόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χωριό είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.692 μέτρων και κατοικούν μόλις 70 κάτοικοι, μεταξύ των οποίων και κάποια μικρά παιδιά, τα οποία δεν θα έχουν πρόσβαση στη μάθηση σε λίγο καιρό καθώς το σχολείο θα κλείσει λόγω της απουσίας αρκετών μαθητών. Η Skoda μέσω των social media, ξεκίνησε μια καμπάνια προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους Ισπανούς.

Ζήτησε από όσους επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για μόνιμη διαμονή στο χωριό. Οι αιτήσεις προς έκπληξη της εταιρείας έφτασαν τις 600 και τελικά επιλέχθηκε μια πενταμελής οικογένεια, παίρνοντας ως δώρο ένα Octavia Scout, ένα σπίτι και φυσικά εργασία για τον πατέρα, ενώ τα παιδιά εγγράφηκαν κατευθείαν στο σχολείο για να μην κλείσει.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης