Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το πρωτοποριακό Ariya, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Crossover της ιαπωνικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 εξωτερικών χρωμάτων, που αναδεικνύουν την τεχνολογική αίσθηση του φουτουριστικού οχήματος της Nissan και καθορίζουν την οπτική ταυτότητά του.

Με τέσσερις μονοτονικές και έξι δίχρωμες επιλογές, η χρωματική γκάμα δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την εμφάνιση και αίσθηση του Ariya. Σε όλα έχει εφαρμοστεί μια νέα τεχνολογία, μειώνοντας την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα κατά 25%.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιο ξεχωριστές αποχρώσεις

Η σχεδιαστική ομάδα έχει επιδιώξει να αντιπροσωπεύσει την ουσία της δύναμης, της τεχνολογίας και της αίσθησης γαλήνης που αποπνέει το Ariya με δύο ξεχωριστά χρώματα, τα «Akatsuki Copper» και «Aurora Green». Αίσθηση θαύματος, μαγείας και ίντριγκας.

Το πρώτο μιμείται τη λαμπρότητα μιας ανατολής, αντανακλώντας την αρχή της νέας ταυτότητας της Nissan. Η μεταλλική λάμψη του ενισχύεται για να προκαλέσει την εμφάνιση της αγωγιμότητας των καλωδίων χαλκού, «τιμώντας» με αυτό τον τρόπο την προηγμένη τεχνολογία EV του μοντέλου.

Το «Aurora Green» πήρε το όνομά του από το πανέμορφο φαινόμενο στο «Βόρειο Σέλας», που συναντάται στην Αρκτική. Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα διαφορετικών τόνων σημαίνει ότι το χρώμα μπορεί να εμφανίζεται πράσινο ή μοβ ανάλογα με τη γωνία που προβάλλεται, δημιουργώντας μια αίσθηση θαύματος και ίντριγκας.

Επίσης, υπάρχει το «Pearl Black» μέσα στο οποίο έχει αναπτυχθεί μια ολοκαίνουρια χρωστική ουσία, που ανυψώνει το βάθος του χρώματος και δημιουργεί μια πλούσια, μαγευτική εμφάνιση.

Από την άλλη, στο «Pearl White», επιτυγχάνεται μια πολύπλοκη, καθαρή και ζωηρή σύνθεση, προσφέροντας περισσότερη λάμψη και σαφήνεια από ποτέ σε ένα όχημα Nissan. Η δίχρωμη εμφάνιση είναι πλήρης με μια πλούσια μαύρη οροφή να τονώνει την αντίθεση, χρησιμοποιώντας την ολοκαίνουρια χρωστική ουσία για να επιτύχει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο βάθους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα διαθέσιμα χρώματα του Ariya

 

Πολύ μεγάλη η ζήτηση για το Nissan Ariya

Το ηλεκτρικό Nissan Ariya βγήκε στον δρόμο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης