Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι κατασκευαστές επενδύουν τεράστια ποσά για την ανάπτυξη αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, παρουσιάζοντας συνεχώς εντυπωσιακά τετράτροχα.

Στην έκθεση της Σανγκάης, που ανοίγει τις πύλες της στις 16 Απριλίου, η INFINITI θα αποκαλύψει το Qs Inspiration, ένα πρωτότυπο sedan που βασίζεται σε μία ολοκαίνουργια ευέλικτη αρχιτεκτονική πλαισίου για ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το concept υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας. Έχει εμπνευστεί από την τέχνη και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Η αισθητική της καμπίνας είναι μινιμαλιστική, διαθέτοντας δύο ξεχωριστές ζώνες: ένα οδηγοκεντρικό cockpit και ένα ευχάριστο σαλόνι για τους επιβάτες,  που αξιοποιεί στο έπακρο τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις.

«Η ηλεκτροκίνηση δημιουργεί μία σειρά νέων δυνατοτήτων για τα sedan, με νέους κινητήρες και αρχιτεκτονικές  πλαισίου, που μας αφήνουν να φανταστούμε πώς αυτός ο τύπος αυτοκινήτου θα μπορούσε να αναζωογονηθεί και να προσαρμοστεί, ώστε να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις προτιμήσεις  των οδηγών» τόνισε ο πρόεδρος της INFINITI, Christian Meunier.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης