Σε τιμή που δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν διατίθεται πλέον το SUV της Hyundai με την ονομασία ix35. To σύγχρονο σχεδιαστικά όχημα ελευθέρου χρόνου της κορεατικής φίρμας προσφέρεται στις εκδόσεις Classic και Comfort με κινητήρα 1.6 λίτρων και απόδοση 135 ίππους στην τιμή των 15.990 και 17.490 ευρώ αντίστοιχα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύγχρονη σχεδίαση για το SUV της Hyundai

Από εκεί και πέρα διαθέτει καλές επιδόσεις (0-100 σε 11,1 δευτ., μέγιστη ταχύτητα 178 χλμ./ώρα) αλλά και χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου η οποία σύμφωνα με την εταιρεία αγγίζει τα 6,4 λίτρα στα 100 χλμ. Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και των δύο εκδόσεων είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα με θύρα για USb και iphone, καθώς και όλες τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες (4 παράθυρα, καθρέπτες, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα κτλ).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To εσωτερικό του ix35

Σημαντικό στοιχείο η 5ετής εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, η 5ετής οδική βοήθεια αλλά και ο 5ετής τεχνικός έλεγχος γενικής κατάστασης οχήματος είναι σίγουρο πως θα βάλει πολλούς (όσοι έχουν… απομείνει) στην πρίζα.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης