Δύο κορυφαίοι στον τομέα τους οργανισμοί προσφέρουν σε όλους τους οδηγούς ελαφρών οχημάτων και τους αναβάτες δικύκλων δωρεάν οδική βοήθεια.

Από τις αρχές του 2019, INTERAMERICAN και Ολυμπία Οδός συνεργάζονται για την ασφάλεια των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, ρυμουλκώντας και απομακρύνοντας τα οχήματα και τα δίκυκλα που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης ή ατυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία συμβάλλει στην αποτροπή δευτερογενούς ατυχήματος και στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ακινητοποιημένο όχημα. Παράλληλα, διευκολύνει τον παθόντα για την άμεση μετακίνηση του οχήματός του σε ασφαλές σημείο με την επέμβαση της INTERAMERICAN, ώστε στη συνέχεια να επιληφθεί της μεταφοράς σε συνεργείο ή στην έδρα του η εταιρεία στην οποία το όχημα είναι ασφαλισμένο.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι από την έναρξη της συνεργασίας έως και σήμερα στην Ολυμπία Οδό έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 1.000 περιστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η INTERAMERICAN έχει ηγετική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά της οδικής βοήθειας, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1992. Η λειτουργία της βασίζεται σε ένα πυκνό δίκτυο 140 σταθμών πανελλαδικά. Η Οδική Βοήθεια της εταιρείας διαθέτει 220 ιδιόκτητα οχήματα (ρυμουλκά, πλατφόρμες, μοτοσικλέτες) και 250 άτομα σε εξειδικευμένο προσωπικό, που συμπληρώνονται από 65 τοπικές συνεργασίες με 150 οχήματα. Παρέχει υπηρεσίες επιτόπου επισκευής, ρυμούλκησης και μεταφοράς, επαναπατρισμού οχήματος και υποστήριξης σε περίπτωση ατυχήματος (autohelp). Σε ετήσια βάση, η εταιρεία εξυπηρετεί με οδική βοήθεια περισσότερα από 320.000 περιστατικά, ενώ ο δείκτης ικανοποίησης πελατών είναι ιδιαίτερα υψηλός (πάνω από 90%), καθώς και η διάθεση σύστασης της εταιρείας σε τρίτους από τον πελάτη (70%).

Η Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε. είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη λειτουργία και τη συντήρηση του αυτοκινητόδρομου. Αποστολή είναι η άνετη και ασφαλής μετακίνηση όλων των ταξιδιωτών, καθώς και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης